top of page

Palvelut

Tilausravintola

Tilausravintola

Saatavilla on kaikkea intiimeistä illallisjuhlista häihin ja saunailloista yritystapahtumiin. Suunnittelemme aina yhdessä asiakkaan kanssa Heidän näköisen yksilöllisen tilaisuuden, toiveita ja tarpeita silmälläpitäen.

Meillä on laaja valikoima herkullisia menuvaihtoehtoja ja juomapaketteja joista valita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että tilaisuutesi sujuu mutkattomasti. Ota yhteyttä, niin tehdään päivästäsi ikimuistoinen.

Café Kaijala

Café Kaijala

Leipomokahvilassamme on tarjolla alusta loppuun keittiössämme leivottuja tuoreita leivonnaisia. Päivittäin vaihtuva valikoimamme sisältää erilaisia ​​leipiä, kakkuja ja muita maukkaita herkkuja. Tarjoamme myös erikoiskahvi- ja teejuomia, jotka sopivat täydellisesti purtavan kaveriksi. Myös huurteista on tarjolla niin kuskille kuin toverillekin. Kahvila palvelee kesälomien ajan arkipäivisin klo 10-16.

Tule maistamaan niin tiedät mistä puhutaan!

Tapahtumat

Tapahtumat

Järjestämme jos jonkinmoista tapahtumaa ympäri vuoden. Juhlapyhinä tarjoilemme upean kattauksen sesongin ruokia, jotka on valmistettu tuoreimmista raaka-aineista. Lämmin ja kutsuva ilmapiiri Sinua ja vieraitasi varten. Nauti läheistesi seurasta ilman stressiä ja huolia. Tarkista tulevat tapahtumat etusivulta ja varaa paikkasi. 

Julkistamme uuden tapahtumakattauksen pian!

bottom of page