top of page

Talon väki

 

Ravintoloitsijana toimiva Jasmin jatkaa mummonsa jalanjäljissä omia unelmiaan toteuttaen. Mukana maatilahommissa Jasmin on ollut jo pienestä asti. Opit ovat kantaneet tähän päivään. Jasminille on nuoresta iästä huolimatta kertynyt vankka kokemus alasta ja ymmärrys laadukkaan palvelun sekä tuotteen päälle. Jasmin on monitaituri ja pyörii tiluksilla päivittäin vaikka minkä näköisten projektien parissa, aina jotain touhuten.

 

Niko pyörittää Tahkon ja Kolin Tislaamon päivittäistä toimintaa. Päätislaajana hänellä onkin laaja tietous juoma- ja elintarvikealasta. Taitavana ruoanlaittajana Nikoa nähdään tastingien lisäksi varmasti myös keittiön puolella.

Päätähtemme, pian 4v. shetlanninlammaskoira Bondi, hoitaa tilojen vartioinnin. Bondi ottaa vieraat vastaan jo parkkipaikalla ja johdattaa heidät herkkujen pariin. Asiakkaista hän tykkää niin kovasti, ettei haluaisin kenenkään lähtevän kotiin. Bondi on kaikille kiltti leikattu uros, mutta mikäli tuot reaktiivisen koiran mukanasi, ilmoitathan siitä etukäteen.

Jasmin lohtii leipomukset tiskiin, Niko viskin hyllyyn ja Bondi varmistaa vieraiden viihtymisen - täydellinen combo.

"Avosylin täällä odotellaan, tavataan pian!"- Jasmin, Niko & Bondi

Jasmin Niemilä & Niko Pöllänen
Hovimestari Bondi
bottom of page